ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : Περιοχή Ασωμάτων
Τ.Κ. : 591 00
ΤΜΗΜΑ : Οικονομικού
ΓΡΑΦΕΙΟ : Προμηθειών
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Ε.Καλιάνη
e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 2331 3 51314/ 51157
FAX : 2331 0 59315/ 29920

Βέροια, 29 Οκτωβρίου 2012

Αρ. Πρωτ. : 10527

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας με την αριθ. 31/9.10.2012 (θέμα 8ο έκτακτο) πράξη του Διοικητικού Συμβουλίου ενέκρινε την προμήθεια τριών (3) τεμαχίων ”Καταγραφείς μέτρησης παραμ/σεων – πιέσεων – θερμοκρασιών (monitor) για τις ανάγκες του Ιδρύματος, προϋπολογισμού 7.500,00 € (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.) με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή.

Ημέρα διενέργειας της διαδικασίας ορίζεται η Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012, και ώρα 11:00 π.μ. στο Γραφείο Προμηθειών του Ιδρύματος. Πέρας κατάθεσης των προσφορών η ίδια ημέρα και ώρα. Τα είδη να συνοδεύονται από πιστοποιητικά σήμανσης CE και οι εταιρείες διακίνησης θα πρέπει να εφαρμόζουν πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας.

Μεταξύ του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας και των προμηθευτών θα υπογραφεί σύμβαση και η παράδοση των προς προμήθεια ειδών θα πραγματοποιηθεί μέσα σε τριάντα (30) εργάσιμες ημέρες από την υπογραφή της σύμβασης. Με την υπογραφή της σύμβασης θα κατατεθεί εγγύηση καλής εκτέλεσης, το ύψος της οποίας αντιστοιχεί σε ποσοστό 10% του συνολικού συμβατικού τιμήματος, (μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) και στη συνέχεια μετά την παράδοση, εγγύηση καλής λειτουργίας το ύψος της οποίας αντιστοιχεί σε ποσοστό 2,5% του συνολικού συμβατικού τιμήματος, (μη συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.).

Στην παρούσα επισυνάπτεται κατάσταση με τις τεχνικές προδιαγραφές του προς προμήθεια είδους.

Ο ΚΟΙΝΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

Γ.Ν.ΒΕΡΟΙΑΣ ΚΑΙ Γ.Ν.ΝΑΟΥΣΑΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ – ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ


Ι. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ (Monitors) Καταγραφών Μετρ. Παραμ/σεων – Πιέσεων- Θερμοκ/σιών

- Συνολικού ενδεικτικού προϋπολογισμού 7.500 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ – (Τρία τεμάχια). Η υπό προμήθεια συσκευή θα πρέπει :

1. Να είναι πλήρης ,αμεταχείριστη, σύγχρονης τεχνολογίας και κατασκευής και να συνοδεύεται από όλα τα εξαρτήματα που απαιτούνται για την πλήρη εκμετάλλευση των δυνατοτήτων της.
2. Να λειτουργεί με ρεύμα πόλεως (220V/50Hz) και να διαθέτει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία.
3. Να έχει τη δυνατότητα συνεχούς παρακολούθησης και μέτρησης των παρακάτω:
• Ηλεκτροκαρδιογράφημα (ECG)
• Παλμική Οξυμετρία (SpO2)
• Μη επεμβατική πίεση (NIBP)
• Αναπνοή (Respiration)
• Μέτρηση θερμοκρασίας
4. Να είναι φορητή, το βάρος της να μην ξεπερνά τα τέσσερα (4) κιλά περίπου και να διαθέτει χειρολαβή για εύκολη μεταφορά.
5. Nα διαθέτει έγχρωμη LCD οθόνη τριών ( 3) καναλιών, τουλάχιστον επτά ( 7) ιντσών, με δυνατότητα λειτουργίας οθόνης μεγάλων αριθμών.
6. Nα είναι συμβατή με αισθητήρες παλμικής οξυμετρίας δακτύλου, μύτης, πατούσας, αυτιού και μετώπου που διαθέτουν ψηφιακό ολοκληρωμένο κύκλωμα μνήμης .
7. Να διαθέτει πλήρως ρυθμιζόμενους οπτικοακουστικούς συναγερμούς για κάθε παράμετρο.
8. Να διαθέτει ελληνικό μενού για την προβολή μηνυμάτων
9. Nα διαθέτει εσωτερική μνήμη 24 ωρών στην οποία να αποθηκεύονται όλες οι τιμές των παραμέτρων υπό μορφή πίνακα και γραφικών παραστάσεων.
10. Να διαθέτει ενσωματωμένο εκτυπωτή και δυνατότητα σύνδεσης με Η/Υ.
11. Να συνοδεύεται από τροχήλατο βαριάς κατασκευής, ένα για κάθε monitor.
12. Όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά να αποδεικνύονται με παραπομπές στο φύλλο συμμόρφωσης στα αντίστοιχα εργοστασιακά prospectus του κατασκευαστή.
13. Να δηλωθεί η διεύθυνση Service, και να αναφερθεί ο χρόνος ανταπόκρισης σε περίπτωση βλάβης.
14. Να δοθεί εγγύηση καλής λειτουργίας για δυο (2) έτη τουλάχιστον.
15. Να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα (αισθητήρες, καλώδια κλπ) και να παραδοθεί έτοιμο για χρήση.

Διαγωνισμοι - Προκυρηξεις

Επικοινωνια

Το Νοσοκομειο

To Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας (Μονάδα Βέροιας), πρωτολειτούργησε το 1981, είναι μια αποκεντρωμένη μεγάλη μονάδα και βρίσκεται στη Βέροια, δίπλα απο το Άλσος Παπάγου, πλησίον της Εγνατίας οδού και διαθέτει 206 κλίνες.... Περισσότερα

 

Το Γ.Ν. Βέροιας, θέλει να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία κατά τη χρήση αυτού του ιστότοπου. Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σας. Διαβάστε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων privacy policy.

Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε.
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk