Δραστηριότητες Νοσοκομείου

Ενημερώνουμε ότι σκοπός των διατάξεων του Ν. 4990/2022 είναι η ίδρυση ενός συστήματος εσωτερικής και εξωτερικής αναφοράς παραβιάσεων ενωσιακού δικαίου, η προστασία των προσώπων που αναφέρουν τις εν λόγω παραβιάσεις, η οργάνωση της διαδικασίας υποβολής, παραλαβής και παρακολούθησης των αναφορών και οι κυρώσεις που επιβάλλονται σε περίπτωση παραβίασης του παρόντος. 

Περισσότερα...

Υλοποίηση του έργου «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ «ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ – ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΟΣ ΛΙΘΟΤΡΥΠΤΗΣ», της Πράξης με κωδικό MIS 5076588,  από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (Ε.Τ.Π.Α.) - Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020, για τις ανάγκες του «Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας – Μονάδα Βέροιας»


Προϋπολογισμός έργου:  460.000,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

Καλούνται σε Γενική Συνέλευση όλοι οι ειδικευμένοι ιατροί κλάδου Ε.Σ.Υ. του Χειρουργικού Τομέα της Μονάδας Βέροιας, ανεξαρτήτως είδους σχέσης εργασίας, την 6η Φεβρουαρίου 2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00 π.μ στο Γραφείο του Διοικητή του Νοσοκομείου με μοναδικό θέμα: «Ανάδειξη δύο (2) εκ των τριών (3) μελών της Επιτροπής Χειρουργείου για το Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας- Οργανική Μονάδα Έδρας Βέροια»

Περισσότερα...

Εν όψει  της περιόδου των Χριστουγεννιάτικων εορτών κατά την οποία παρατηρούνται αυξημένες ανάγκες σε αίμα, η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ διοργανώνει

Περισσότερα...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Ανακαινίσεις και Εκσυγχρονισμός Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών των Νοσοκομειακών Μονάδων της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας αρμοδιότητας της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας»

Περισσότερα...

ketekny banner

 

 anafores yppa

work via

dikeomata lipton

banner deontologia

diaygeia logo

metamosxeysi banner 2019 eyroph logo 2019

web mail4

banner ergasia

  banner espa aytepagelth anazhthshΤηλεφωνικός Κατάλογος

 
  syzefxis logo  psixargos logo

Επικοινωνια

Το Νοσοκομειο

To Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας (Μονάδα Βέροιας), πρωτολειτούργησε το 1981, είναι μια αποκεντρωμένη μεγάλη μονάδα και βρίσκεται στη Βέροια, δίπλα απο το Άλσος Παπάγου, πλησίον της Εγνατίας οδού και διαθέτει 206 κλίνες.... Περισσότερα

 

Το Γ.Ν. Βέροιας, θέλει να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία κατά τη χρήση αυτού του ιστότοπου. Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σας. Διαβάστε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων privacy policy.

Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε.
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk