Δραστηριότητες Νοσοκομείου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Ανακαινίσεις και Εκσυγχρονισμός Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών των Νοσοκομειακών Μονάδων της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας αρμοδιότητας της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας»

Σήμερα 13.11.2023 παρουσία του Υπουργού Υγείας κου Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, του Υφυπουργού Υγείας κου Δημήτριου Βαρτζόπουλου και του εντεταλμένου Συμβούλου του ΤΑΙΠΕΔ κου Παναγιώτη Σταμπουλίδη, υπεγράφη σύμβαση μεταξύ του Διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας κου Παναγιώτη Μπογιατζίδη και του Νόμιμου Εκπροσώπου της Αναδόχου Εταιρείας «ΑΤΡΑΠΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» που αφορά υλοποίηση των έργων του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας» στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών δύο (2) Νοσοκομειακών Μονάδων της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, αρμοδιότητας της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας στο πλαίσιο της δράσης «Ανακαινίσεις και Εκσυγχρονισμός Νοσοκομείων σε Ολόκληρη την Ελλάδα» RRF 16795 αρμοδιότητας του Υπουργείου Υγείας.

Συγκεκριμένα τα έργα είναι τα εξής:

«ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ - ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΙΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ (Τ.Ε.Π.) ΔΥΟ (2) ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ 3ης Υ.ΠΕ.:

Γ.Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ - Μ. ΒΕΡΟΙΑΣ ΚΑΙ Γ.Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ- Μ. ΝΑΟΥΣΑΣ», Συνολικού Προϋπολογισμού: 3.430.959,98€.

 

ketekny banner

 

 anafores yppa

work via

dikeomata lipton

banner deontologia









diaygeia logo

metamosxeysi banner 2019 eyroph logo 2019

web mail4

banner ergasia

  banner espa aytepagelth anazhthshΤηλεφωνικός Κατάλογος

 
  syzefxis logo  psixargos logo

Επικοινωνια

Το Νοσοκομειο

To Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας (Μονάδα Βέροιας), πρωτολειτούργησε το 1981, είναι μια αποκεντρωμένη μεγάλη μονάδα και βρίσκεται στη Βέροια, δίπλα απο το Άλσος Παπάγου, πλησίον της Εγνατίας οδού και διαθέτει 206 κλίνες.... Περισσότερα

 

Το Γ.Ν. Βέροιας, θέλει να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία κατά τη χρήση αυτού του ιστότοπου. Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σας. Διαβάστε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων privacy policy.

Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε.
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk