Δραστηριότητες Νοσοκομείου

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Πανελλήνιας Ημέρας Επισκεπτών Υγείας, που έχει καθιερωθεί να τιμάται στις 17 Σεπτεμβρίου κάθε έτους, οι Επισκέπτριες Υγείας του

Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας Μονάδας Βέροιας πραγματοποίησαν ενημερωτική δράση στην πλατεία Δημαρχείου, διανέμοντας έντυπα στους διερχόμενους πολίτες σχετικά με την αναγκαιότητα του προληπτικού ελέγχου (check– up) και τη σημασία του εμβολιασμού.

Ο προληπτικός έλεγχος βοηθάει στην πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση σοβαρών νοσημάτων γι΄αυτό και η σημασία του χρίζει ύψιστης σημασίας. Υπολογίζεται ότι μπορεί να παρατείνει τη ζωή του ατόμου και να προσφέρει υψηλότερη ποιότητα ζωής. Οι εξετάσεις είναι εξατομικευμένες και διαφοροποιούνται ανάλογα με το φύλο και την ηλικία του κάθε ανθρώπου.

Επιπροσθέτως τονίζεται πως τα εμβόλια αποτελούν το κατεξοχήν μέτρο πρωτογενούς πρόληψης στην εξάλειψη των μεταδοτικών νοσημάτων και προστασίας έναντι θανατηφόρων λοιμωδών νοσημάτων όπως ερυθρά, πολιομυελίτιδα, μηνιγγίτιδα, φυματίωση. Η ευεργετική προστασία τους είναι αδιαμφισβήτητη, γι΄αυτό και δεν πρέπει να ξεχνάμε τον εμβολιασμό. Είναι πράξη προστασίας της υγείας μας και βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας. Είναι πράξη ευθύνης και αλληλεγγύης.

ketekny banner

 

 anafores yppa

work via

dikeomata lipton

banner deontologia









diaygeia logo

metamosxeysi banner 2019 eyroph logo 2019

web mail4

banner ergasia

  banner espa aytepagelth anazhthshΤηλεφωνικός Κατάλογος

 
  syzefxis logo  psixargos logo

Επικοινωνια

Το Νοσοκομειο

To Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας (Μονάδα Βέροιας), πρωτολειτούργησε το 1981, είναι μια αποκεντρωμένη μεγάλη μονάδα και βρίσκεται στη Βέροια, δίπλα απο το Άλσος Παπάγου, πλησίον της Εγνατίας οδού και διαθέτει 206 κλίνες.... Περισσότερα

 

Το Γ.Ν. Βέροιας, θέλει να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία κατά τη χρήση αυτού του ιστότοπου. Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σας. Διαβάστε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων privacy policy.

Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε.
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk