Δραστηριότητες Νοσοκομείου

Αναρτούμε σήμερα, Τρίτη 10.10.2023, μετά την σύγκληση του αρμόδιου Συμβουλίου Κρίσης και Επιλογής Ιατρών Ε.Σ.Υ., τον Πίνακα Τελικής Μοριοδότησης και Κατάταξης των υποψήφιων για την πλήρωση μιας (1) θέσης ειδικευμένου ιατρού κλάδου Ε.Σ.Υ.

επί θητεία, ειδικότητας Ουρολογίας στο βαθμό του Επιμελητή Β΄, για την Ουρολογική Μονάδα της Μονάδας Βέροιας του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας βάσει της αρ. πρωτ. 3776/20.03.2023(ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ) Απόφασης-Προκήρυξης πλήρωσης θέσεων ιατρών κλάδου Ε.Σ.Υ. του Νοσοκομείου.

Attachments:
Download this file (ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ_ΟΥΡΟΛΟΓΙΑ.xlsx)telikos_pinakas_moriodothshs_ourologia[telikos_pinakas_moriodothshs_ourologia]15 kB

ketekny banner

 

 anafores yppa

work via

dikeomata lipton

banner deontologia

diaygeia logo

metamosxeysi banner 2019 eyroph logo 2019

web mail4

banner ergasia

  banner espa aytepagelth anazhthshΤηλεφωνικός Κατάλογος

 
  syzefxis logo  psixargos logo

Επικοινωνια

Το Νοσοκομειο

To Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας (Μονάδα Βέροιας), πρωτολειτούργησε το 1981, είναι μια αποκεντρωμένη μεγάλη μονάδα και βρίσκεται στη Βέροια, δίπλα απο το Άλσος Παπάγου, πλησίον της Εγνατίας οδού και διαθέτει 206 κλίνες.... Περισσότερα

 

Το Γ.Ν. Βέροιας, θέλει να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία κατά τη χρήση αυτού του ιστότοπου. Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σας. Διαβάστε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων privacy policy.

Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε.
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk