Το ΔΙΕΚ Γ.Ν. Βέροιας πραγματοποίησε ομιλίες-ενημέρωσης σχετικά με το Νοσηλευτικό επάγγελμα στους μαθητές της Γ΄Λυκείου των ΓΕΛ Βέροιας (2ου, 3ου & 4ου ΓΕΛ) στα πλαίσια του Επαγγελματικού Προσανατολισμού, στον χώρο των Λυκείων.

Η ενημέρωση στο 2ο & 3ο ΓΕΛ πραγματοποιήθηκε στις 3/3/2023 & 14/3/2023 αντίστοιχα από την εκπαιδεύτρια του ΔΙΕΚ κ. Παρτσιοπούλου Παρασκευή. Η ενημέρωση στο 5ο ΓΕΛ πραγματοποιήθηκε στις 15/3/2023 από τις εκπαιδεύτριες του ΔΙΕΚ Παρτσιοπούλου Παρασκευή και Αναστασίου Βιργινία. Ενώ την ενημέρωση στο 4ο ΓΕΛ πραγματοποίησε η εκπαιδεύτρια Κακούλη Αναστασία στις 21/3/2023. Στις ενημερώσεις παρουσιάστηκαν η σημαντικότητα του νοσηλευτικού επαγγέλματος, τα προσόντα του, η εκπαίδευση του Νοσηλευτή καθώς και οι επαγγελματικές του δυνατότητες.

ketekny banner

 

 anafores yppa

work via

dikeomata lipton

banner deontologia

diaygeia logo

metamosxeysi banner 2019 eyroph logo 2019

web mail4

banner ergasia

  banner espa aytepagelth anazhthshΤηλεφωνικός Κατάλογος

 
  syzefxis logo  psixargos logo

Επικοινωνια

Το Νοσοκομειο

To Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας (Μονάδα Βέροιας), πρωτολειτούργησε το 1981, είναι μια αποκεντρωμένη μεγάλη μονάδα και βρίσκεται στη Βέροια, δίπλα απο το Άλσος Παπάγου, πλησίον της Εγνατίας οδού και διαθέτει 206 κλίνες.... Περισσότερα

 

Το Γ.Ν. Βέροιας, θέλει να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία κατά τη χρήση αυτού του ιστότοπου. Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σας. Διαβάστε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων privacy policy.

Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε.
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk