Δραστηριότητες Νοσοκομείου

Απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών με θέμα «Πρόληψη και αντιμετώπιση φαινομένων βίας και παρενόχλησης στην εργασία σε φορείς του Δημόσιου»

 

Η εκδοθείσα απόφαση περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ρυθμίσεις σχετικά με τα μέτρα ενημέρωσης και πρόληψης φαινομένων βίας και παρενόχλησης στην εργασία, τη διαδικασία και τα όργανα υποβολής αναφορών για περιστατικά βίας και παρενόχλησης στην εργασία και τις σχετικές προθεσμίες, καθώς και μέτρα προστασίας που δύνανται να ληφθούν σε περίπτωση υποβολής σχετικής καταγγελίας.

Attachments:
Download this file (ΦΕΚ τ. Β΄ αρ.φύλλου 343.pdf)FEK_AR_343[FEK_AR_343]145 kB

Σας γνωρίζουμε ότι με την αριθμ.4/15-02-2023 (θέμα 12ο) πράξη του Διοικητικού Συμβουλίου του Γ.Ν. Ημαθίας, είναι σε ισχύ ο Κανονισμός Χρήσης Πληροφοριακού Συστήματος Οργανικής Μονάδας Βέροιας Γ.Ν. Ημαθίας, ο οποίος σας διαβιβάζεται συνημμένα προς ενημέρωσή σας, με την παράκληση να ενημερώσετε το προσωπικό αρμοδιότητάς σας.

Σκοπός του Κανονισμού είναι η συμμόρφωση των χρηστών καθώς και η ενημέρωση για τα δικαιώματα, τις υποχρεώσεις και τους όρους χρήσης του Πληροφοριακού Συστήματος του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας.

Σύμφωνα με τον Κανονισμό, ο κάθε χρήστης του πληροφοριακού συστήματος του Γ.Ν Βέροιας αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους του παρόντα κανονισμού και υποχρεούται να συμμορφώνεται με τα αναγραφόμενα. Σε περίπτωση άρνησης αποδοχής του συνόλου ή μέρους των όρων του Κ.Λ. από κάποιο χρήστη, ή άρνηση συμμόρφωσης με αυτόν, σημαίνει την αυτόματη παύση του δικαιώματος πρόσβασης σε οποιαδήποτε πληροφοριακό σύστημα του Νοσοκομείου.

Επισημαίνεται ότι, αρμόδια για την μεταβολή και αναθεώρηση του παρόντος Κανονισμού είναι ΜΟΝΟ η Διοίκηση του Νοσοκομείου.

Ο Κανονισμός Λειτουργίας είναι αναρτημένος και στην ιστοσελίδα του Νοσοκομείου στο σημείο http://verhospi.gr/kanonismos.pdf

Παρακαλούμε για την ορθή και πιστή τήρηση των όσων αναφέρονται στον Κανονισμό Χρήσης Πληροφοριακού Συστήματος Οργανικής Μονάδας Βέροιας Γ.Ν. Ημαθίας.

Attachments:
Access this URL (http://verhospi.gr/kanonismos.pdf)kanonismos.pdf[ ]0 kB

Σας ενημερώνουμε ότι η Γενική Γραμματεία Ανθρώπινου Δυναμικού Δημοσίου Τομέα, εξέδωσε Οδηγό δομημένης μεταφοράς γνώσεων στον δημόσιο τομέα για υπαλλήλους που αποχωρούν, (εφεξής καλούμενος «Οδηγός»), ο οποίος συμβάλλει στη δημιουργία ενός δομημένου συστήματος μεταφοράς γνώσεων, για τις περιπτώσεις αποχώρησης ή μακροχρόνιας απουσίας δημοσίων υπαλλήλων από τη θέση εργασίας τους.

Περισσότερα...

Στο πλαίσιο αναβάθμισης των ψηφιακών υπηρεσιών που προσφέρονται μέσω της ιστοσελίδας του νοσοκομείου Βέροιας (www.verhospi.gr), τίθενται σε εφαρμογή από το Τμήμα Πληροφορικής οι Ηλεκτρονικές Αιτήσεις, μέσω των οποίων οι πολίτες μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση για μία σειρά διοικητικών διαδικασιών με στόχο την ταχύτερη και καλύτερη εξυπηρέτηση τους, χωρίς να απαιτείται η φυσική τους παρουσία στα αντίστοιχα τμήματα.

Παραθέτουμε συνδέσμους με ευχαριστήρια προς το Γ.Ν.Ημαθίας Υ.Μ.Βέροιας.

 

https://www.veriotis.gr/2021/10/covid.html

https://www.veriotis.gr/2020/01/efxaristirio-pathologiki-kliniki-nosokomeio-veria.html

https://www.veriotis.gr/2021/06/efxaristirio-nosokomeio-verias.html

ketekny banner

 

dikeomata lipton

banner deontologia

diaygeia logo

metamosxeysi banner 2019 eyroph logo 2019

  banner espa aytepagelth anazhthshΤηλεφωνικός Κατάλογος

 
  syzefxis logo  psixargos logo

Επικοινωνια

Το Νοσοκομειο

To Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας (Μονάδα Βέροιας), πρωτολειτούργησε το 1981, είναι μια αποκεντρωμένη μεγάλη μονάδα και βρίσκεται στη Βέροια, δίπλα απο το Άλσος Παπάγου, πλησίον της Εγνατίας οδού και διαθέτει 206 κλίνες.... Περισσότερα

 

Το Γ.Ν. Βέροιας, θέλει να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία κατά τη χρήση αυτού του ιστότοπου. Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σας. Διαβάστε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων privacy policy.

Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε.
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk