Γίνε Αιμοδότης...

Διαρκεί μόνο 10'. Δώσε Αίμα. Χάρισε τη Χαρά της ζωής. Γίνε Εθελοντής Αιμοδότης...  Περισσότερα

Τηλεφωνικός Κατάλογος Νοσοκομείου

Δείτε αναλυτικά τα τηλέφωνα όλων των τμημάτων του Νοσοκομείου...  Περισσότερα

Πληροφορίες Ραντεβού

Πληροφορίες διευκόλυνση σας, σε περίπτωση που προσέλθετε στο Νοσοκομείο...  Περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : Περιοχή Ασωμάτων
Τ.Κ. : 591 00
ΤΜΗΜΑ : Οικονομικού
ΓΡΑΦΕΙΟ : Προμηθειών
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Ε.Καλιάνη
e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 2331 3 51314/ 51157
FAX : 2331 0 59315/ 29920

Βέροια, 5 Οκτωβρίου 2012

Αρ. Πρωτ. : 9687

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας με την αριθ. 27/7.9.2012 (θέμα 5ο) πράξη του Διοικητικού Συμβουλίου ενέκρινε την προμήθεια μιας Συσκευής Φωτοθεραπείας για τις ανάγκες του Παιδιατρικού Τμήματος, προϋπολογισμού 4.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.) με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή.

Ημέρα διενέργειας της διαδικασίας ορίζεται η Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012, και ώρα 11:00 π.μ. στο Γραφείο Προμηθειών του Ιδρύματος. Πέρας κατάθεσης των προσφορών η ίδια ημέρα και ώρα.
Το είδος να συνοδεύονται από πιστοποιητικά σήμανσης CE και οι εταιρείες διακίνησης θα πρέπει να εφαρμόζουν πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας.

Μεταξύ του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας και των προμηθευτών θα υπογραφεί σύμβαση και η παράδοση των προς προμήθεια ειδών θα πραγματοποιηθεί μέσα σε τριάντα (30) εργάσιμες ημέρες από την υπογραφή της σύμβασης. Με την υπογραφή της σύμβασης θα κατατεθεί εγγύηση καλής εκτέλεσης, το ύψος της οποίας αντιστοιχεί σε ποσοστό 10% του συνολικού συμβατικού τιμήματος, (μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) και στη συνέχεια μετά την παράδοση, εγγύηση καλής λειτουργίας το ύψος της οποίας αντιστοιχεί σε ποσοστό 2,5% του συνολικού συμβατικού τιμήματος, (μη συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.)

Στην παρούσα επισυνάπτεται κατάσταση με τις τεχνικές προδιαγραφές του προς προμήθεια είδους.

Ο α.α. ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ – ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ


ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ – ΤΕΜΑΧΙΟ ΕΝΑ

1. Να είναι σύγχρονης τεχνολογίας και ειδικά σχεδιασμένη για την θεραπεία υπερχολερυθριναιμίας των νεογνών.

2. Να είναι ειδικής σχεδίασης για χρήση σε θαλάμους νοσηλείας, σε θαλάμους νεογνών, αλλά και σε μονάδες εντατικής παρακολούθησης ή νοσηλείας νεογνών.

3. Να φέρει σήμανση CE και άλλα διεθνώς αναγνωρισμένα σήματα ποιότητας και ασφάλειας.

4. Να μην υπερθερμαίνεται και να μην έχει ανάγκη συστήματος ψύξεως.

5. Να μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτοδύναμα και όχι σε συνεργασία με θερμοκοιτίδα.

6. Να έχει όσο το δυνατόν αθόρυβη λειτουργία.

7. Να λειτουργεί με τάση δικτύου 22ΟVAC/50Ηz.

8. Θα πρέπει να διαθέτει τουλάχιστον τέσσερις (4) λαμπτήρες φθορισμού ΄΄κυανού΄΄ φωτός καθώς και δύο (2) λαμπτήρες φθορισμού ΄΄λευκού‘’ φωτός για επιπλέον διαγνωστικό φωτισμό, οι οποίες θα πρέπει να βρίσκονται σε προστατευτικό περίβλημα με μηχανισμό ρύθμισης πλάγιας κλίσης και χειρολαβής.

9. Το εύρος μήκος κύματος της ακτινοβολίας να κυμαίνεται από 400nm έως 550nm περίπου, με αιχμή εκπομπής στο μήκος των 460nm, δηλαδή στο μήκος αιχμής απορρόφησης της χολερυθρίνης.

10. Να διαθέτει ενσωματωμένο μετρητή ωρών λειτουργίας.

11. Να είναι μικρών διαστάσεων και βάρους και για την εύκολη μετακίνηση να είναι τοποθετημένη σε τροχήλατο στατώ μεγάλης ευστάθειας με τέσσερις τροχούς εκ των οποίων οι δύο να φέρουν σύστημα πέδησης.

12. Να δοθεί εγγύηση λειτουργίας για δύο (2) χρόνια, και να συνοδεύεται από τα σχετικά εγχειρίδια χρήσης και συντήρησης.

13. Να βεβαιώνεται από τον προμηθευτή η διάθεση ανταλλακτικών για μία δεκαετία.

Διαγωνισμοι - Προκυρηξεις

Επικοινωνια

  • Συνοικισμός Παπάγου, Βέροια
     Τ.Κ 59100, Ημαθία
  • 23313 - 51100 
  • gram1@verhospi.gr

Το Νοσοκομειο

To Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας (Μονάδα Βέροιας), πρωτολειτούργησε το 1981, είναι μια αποκεντρωμένη μεγάλη μονάδα και βρίσκεται στη Βέροια, δίπλα απο το Άλσος Παπάγου, πλησίον της Εγνατίας οδού και διαθέτει 206 κλίνες.... Περισσότερα