Γίνε Αιμοδότης...

Διαρκεί μόνο 10'. Δώσε Αίμα. Χάρισε τη Χαρά της ζωής. Γίνε Εθελοντής Αιμοδότης...  Περισσότερα

Τηλεφωνικός Κατάλογος Νοσοκομείου

Δείτε αναλυτικά τα τηλέφωνα όλων των τμημάτων του Νοσοκομείου...  Περισσότερα

Πληροφορίες Ραντεβού

Πληροφορίες διευκόλυνση σας, σε περίπτωση που προσέλθετε στο Νοσοκομείο...  Περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
3Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ)
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΜΑΘΙΑΣ
(Υ.Μ. ΒΕΡΟΙΑΣ)
ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ
Τηλ:2331351314/51157
Fax:2331059315
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιστοσελίδα: www.verhospi.gr
ΠΛΗΡ. Γ. Τσαλκιτζής
Τηλ. 23313 – 51134/51153

Βέροια, 20 Μαΐου 2014


Προς : ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση Υποβολής Πρόσφορων για την αντικατάσταση της κινητήριας μηχανής και των συρματόσχοινων του ανελκυστήρα Νο 1 μεταφοράς προσώπων του Νοσοκομείου Βέροιας δαπάνης 6.500,00€ πλέον Φ.Π.Α.


Προκειμένου το Νοσοκομείο μας να αντικαταστήσει την κινητήρια μηχανή και τα συρματόσχοινα του ανελκυστήρα Νο 1 μεταφοράς προσώπων, με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή, προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο να καταθέσει προσφορά στο fax: 23310 59315 ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,
Οι προσφορές θα αποσταλούν το αργότερο μέχρι 27.05.2014 ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00΄ στο γραφείο προμηθειών του Νοσοκομείου Βέροιας. Πληρ. Κ. Τοπούζης 23313 – 51157/51134

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

(Για την προμήθεια – εγκατάσταση μιας (1) κινητήριας μηχανής και 151 m συρματόσχοινo για αντικατάσταση στον ανελκυστήρα Νο1 του Νοσοκομείου).

Α. Γενικά

1. Η κινητήρια μηχανή και τα συρματόσχοινα θα είναι καινούργια, αμεταχείριστα και κατάλληλα για ανελκυστήρα μεταφοράς προσώπων.
2. Όλες οι προσφορές θα συνοδεύονται απαραίτητα με τεχνική περιγραφή και φύλλο συμμόρφωσης.
3. Η εγκατάσταση θα πραγματοποιηθεί από αδειούχο εγκαταστάτη ανελκυστήρων. Για τον λόγο αυτό θα κατατεθεί επικυρωμένο φωτοαντίγραφο της άδειας.
4. Απαραίτητη προϋπόθεση (με ποινή αποκλεισμού), για την υποβολή προσφοράς, είναι η επίσκεψη στο μηχανοστάσιο των ανελκυστήρων (δώμα 5ου ορόφου κτίριο Α) για να λάβει γνώση των συνθηκών και τεχνικών χαρακτηριστικών λειτουργίας της προς αντικατάσταση κινητήριας μηχανής. Για τον λόγο αυτό θα κατατεθεί απαραίτητα υπεύθυνη δήλωση.

Β. Τεχνικά χαρακτηριστικά.

1. Η κινητήρια μηχανή θα είναι ηλεκτροκίνητη, πλήρης, με μειωτήρα, τροχαλία παρέκκλισης, τροχαλία τριβής, κλπ με τριφασικό ηλεκτροκινητήρα 400V/50 HZ κατάλληλης ισχύος, σε μεταλλική βάση στήριξης.
2. Το ωφέλιμο φορτίο ανύψωσης θα είναι 750 kg και η συχνότητα ζεύξεων μεγαλύτερη από 150 ζεύξεις/h. Τα λοιπά τεχνικά στοιχεία θα είναι παρόμοια με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της προς αντικατάσταση κινητήριας μηχανής (μέγιστη ταχύτητα, ισχύς ηλεκτροκινητήρα, κλπ).
3. Tα συρματόσχοινα θα είναι διαμέτρου Φ 10 mm (μήκους 151 m περίπου) με τα απαραίτητα μικροϋλικά σύνδεσης και πιστοποιημένα για την καταλληλότητά των. Να κατατεθεί το πιστοποιητικό καταλληλότητας.
4. Προμήθεια κινητήριας μηχανής, συρματόσχοινων και μικροϋλικών, τοποθέτηση σύμφωνα με τους κανόνες της καλής τέχνης και τους ισχύοντες κανονισμούς, σύνδεση με ηλεκτρική παροχή από τον υπάρχον ηλεκτρικό πίνακα, ρυθμίσεις, δοκιμές και παράδοση σε πλήρη και ασφαλή λειτουργία.
5. Τυχόν εργασίες, υλικά, εξαρτήματα, που απαιτούνται, όπως οικοδομικά (μερεμέτια στη βάση έδρασης), ηλεκτρικά (εξαρτήματα πίνακα ηλ. παροχής και ελέγχου-αυτοματισμού, καλώδια), κλπ, για την ασφαλή λειτουργία του ανελκυστήρα, θα βαρύνουν τον ανάδοχο.
6. Μετά το πέρας του ελέγχου, δοκιμών, ρυθμίσεων θα κατατεθεί βεβαίωση καλής και ασφαλούς λειτουργίας του ανελκυστήρα.

 Β. Πιστοποιήσεις, εγγύηση, τεχνική υποστήριξη.
1. Έγγραφη εγγύηση καλής λειτουργίας για δύο (2) χρόνια τουλάχιστον. Κατά την διάρκεια της εγγύησης το Νοσοκομείο δεν θα ευθύνεται για καμιά βλάβη που θα προκληθεί από την ορθή λειτουργία του συνόλου της κινητήριας μηχανής.
2. Η κινητήρια μηχανή θα φέρει σήμανση CE, για το λόγο αυτό θα κατατεθούν έγκυρα πιστοποιητικά ή πρωτότυπα προσπέκτους που να αποδεικνύουν την ύπαρξη της σήμανσης.
3. Τεχνική υποστήριξη (ανταλλακτικά, service, κλπ) για τουλάχιστον 10 χρόνια.

Η Διοικήτρια του Γ.Ν. Ημαθίας

Αναστασία Μπούρτσου

  • Ανακοινωσεις - Νεα - Δελτια Τυπου
  • Διαγωνισμοι - Προκηρυξεις

ketekny banner

 

dikeomata lipton

banner deontologia

diaygeia logo

metamosxeysi banner 2019 eyroph logo 2019

web mail4

banner ergasia

Πληροφορηση Πολιτων

Βασικές πληροφορίες για τη διευκόλυνση και ενημέρωσή σας, σε περίπτωση που χρειασθεί να προσέλθετε στο Νοσοκομείο.

  banner espa aytepagelth anazhthshΤηλεφωνικός Κατάλογος

 
  syzefxis logo  psixargos logo

Επικοινωνια

Το Νοσοκομειο

To Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας (Μονάδα Βέροιας), πρωτολειτούργησε το 1981, είναι μια αποκεντρωμένη μεγάλη μονάδα και βρίσκεται στη Βέροια, δίπλα απο το Άλσος Παπάγου, πλησίον της Εγνατίας οδού και διαθέτει 206 κλίνες.... Περισσότερα

 

Το Γ.Ν. Βέροιας, θέλει να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία κατά τη χρήση αυτού του ιστότοπου. Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σας. Διαβάστε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων privacy policy.

Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε.
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk