Δραστηριότητες Νοσοκομείου

Το Γ.Ν.Ημαθίας - Μονάδα Βέροιας, γιόρτασε τη Δευτέρα 12 Μαΐου 2014 την «Παγκόσμια Ημέρα των Νοσηλευτών», τελώντας θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά, στο Νοσοκομείο της Βέροιας. Ακολούθησε σύντομη τελετή, στην οποία η Διοικήτρια του Γ.Ν.Ημαθίας κ.Μπούρτσου Αναστασία, ευχήθηκε στους Νοσηλευτές χρόνια πολλά, υγεία και δύναμη να συνεχίσουν το δύσκολο έργο τους, αναγνωρίζοντας την  ανεκτίμητη συνεισφορά τους στη διαφύλαξη του  πιο πολύτιμου αγαθού του ανθρώπου, την Υγεία.

Από το 1965 με πρωτοβουλία του Διεθνούς Συμβουλίου Νοσηλευτών (International Council of Nurses) η 12η Μαΐου ορίστηκε, ως η Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών. Το διεθνές συμβούλιο νοσηλευτών έχει επιλέξει να γιορτάσει τη φετινή Παγκόσμια  Ημέρα των Νοσηλευτών με τίτλο:

Νοσηλευτές:
Μια Δύναμη Αλλαγής
Ένας Ζωτικός Πόρος για την Υγεία.

.. οι νοσηλευτές, ως η μεγαλύτερη ομάδα επαγγελματιών υγείας, που βρίσκονται πιο κοντά και συχνά ως οι μόνοι διαθέσιμοι, στον πληθυσμό έχουν τη μεγάλη ευθύνη να βελτιώσουν την  υγεία  του. Ο τίτλος της σημερινής ημέρας ας αποτελέσει έμπνευση για τους νοσηλευτές να  «αλλάξουν  την  εικόνα» και να τονίσουν προς κάθε κατεύθυνση ότι είναι ένας  ζωτικός  πόρος  για  την  υγεία.


Η Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας

του ΓΝ Ημαθίας

Μαρία Παπαϊωάννου

ketekny banner

 

dikeomata lipton

banner deontologia

diaygeia logo

metamosxeysi banner 2019 eyroph logo 2019

web mail4

banner ergasia

  banner espa aytepagelth anazhthshΤηλεφωνικός Κατάλογος

 
  syzefxis logo  psixargos logo

Επικοινωνια

Το Νοσοκομειο

To Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας (Μονάδα Βέροιας), πρωτολειτούργησε το 1981, είναι μια αποκεντρωμένη μεγάλη μονάδα και βρίσκεται στη Βέροια, δίπλα απο το Άλσος Παπάγου, πλησίον της Εγνατίας οδού και διαθέτει 206 κλίνες.... Περισσότερα

 

Το Γ.Ν. Βέροιας, θέλει να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία κατά τη χρήση αυτού του ιστότοπου. Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σας. Διαβάστε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων privacy policy.

Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε.
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk