Γίνε Αιμοδότης...

Διαρκεί μόνο 10'. Δώσε Αίμα. Χάρισε τη Χαρά της ζωής. Γίνε Εθελοντής Αιμοδότης...  Περισσότερα

Τηλεφωνικός Κατάλογος Νοσοκομείου

Δείτε αναλυτικά τα τηλέφωνα όλων των τμημάτων του Νοσοκομείου...  Περισσότερα

Πληροφορίες Ραντεβού

Πληροφορίες διευκόλυνση σας, σε περίπτωση που προσέλθετε στο Νοσοκομείο...  Περισσότερα

Την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020, στον προαύλιο  χώρο του Δ.Ι.Ε.Κ Νοσηλευτικής  του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός για  την έναρξη της Νέας Εκπαιδευτικής  χρονιάς.

Η τελετή του Αγιασμού τελέστηκε από τον Πρωτοπρεσβύτερο Π. Διονύσιο Συρόπουλο παρουσία του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας (Μονάδα Βέροιας) κ. Πλιόγκα Ηλία, της Διευθύντριας του Δ.Ι.Ε.Κ  κ. Γεωργιτζίκη Δέσποινας της Διευθύντριας Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γ.Ν Βέροιας  κ. Πραντσίδου Δήμητρας, του τομεάρχη  της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γ.Ν Βέροιας  κ. Φωτιάδη Κωνσταντίνου, των Εκπαιδευτριών  κ. Αναστασίου Βιργινίας  και κ. Παρτσιοπούλου Παρασκευής.

Ο Διοικητής του  Νοσοκομείου  εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πορεία της σχολής , επεσήμανε  τον σημαντικό ρόλο των σπουδαστών της στο Νοσοκομείο τονίζοντας ότι στα πρόσωπα τους βλέπει τους μελλοντικούς Νοσηλευτές και ευχήθηκε με θετική διάθεση και αισιοδοξία  καλή και δημιουργική  χρονιά σε όλους.

Η Διευθύντρια της Σχολής, κ. Γεωργιτζίκη Δέσποινα, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον  Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Πλιόγκα Ηλία, διότι χάρη στην άμεση παρέμβασή του και  στις καίριες και στοχευμένες  ενέργειες του, εξασφαλίστηκε η  συνέχεια  της λειτουργίας του ΔΙΕΚ. Επίσης   καλωσόρισε τους καταρτιζόμενους  και τους ευχήθηκε γόνιμη και δημιουργική εκπαιδευτική χρονιά.

aytepagelth anazhthsh 

Τηλεφωνικός Κατάλογοςdiaygeia logo

syzefxis logo

psixargos logo

metamosxeysi banner 2019 eyroph logo 2019

Επικοινωνια

  • Συνοικισμός Παπάγου, Βέροια
     Τ.Κ 59100, Ημαθία
  • 23313 - 51100 
  • 23313 - 51100

Το Νοσοκομειο

To Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας (Μονάδα Βέροιας), πρωτολειτούργησε το 1981, είναι μια αποκεντρωμένη μεγάλη μονάδα και βρίσκεται στη Βέροια, δίπλα απο το Άλσος Παπάγου, πλησίον της Εγνατίας οδού και διαθέτει 206 κλίνες.... Περισσότερα