Γίνε Αιμοδότης...

Διαρκεί μόνο 10'. Δώσε Αίμα. Χάρισε τη Χαρά της ζωής. Γίνε Εθελοντής Αιμοδότης...  Περισσότερα

Τηλεφωνικός Κατάλογος Νοσοκομείου

Δείτε αναλυτικά τα τηλέφωνα όλων των τμημάτων του Νοσοκομείου...  Περισσότερα

Πληροφορίες Ραντεβού

Πληροφορίες διευκόλυνση σας, σε περίπτωση που προσέλθετε στο Νοσοκομείο...  Περισσότερα

Κατηγορία: ΩΡΛ ΚΛΙΝΙΚΗ

Στις 25-Οκτωβρίου-2014 και ώρα 8.00μμ. έγινε στο ξενοδοχείο Αιγές Μέλαθρον, στην Βέροια, από το ΩΡΛ τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας (μονάδα Βέροιας), παρουσίαση του βιβλίου του Συντονιστή Διευθυντή του τμήματος,  Διονυσίου Ε. Κυρμιζάκη, με τίτλο «Θέματα Ωτορινολαρυγγολογίας». Η εκδήλωση ήταν υπό την αιγίδα του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας μετά από απόφαση του Δ.Σ. αυτού.


Στην εκδήλωση, η οποία θεωρήθηκε ιδιαίτερα επιτυχημένη, συμμετείχαν περίπου 150 εργαζόμενοι στον τομέα Υγείας ιδίως, από τον νομό Ημαθίας αλλά και από άλλους νομούς όπως Πέλλας, Θεσσαλονίκης, Λάρισας, Χαλκιδικής, Μαγνησίας κ.λπ. Την εκδήλωση προλόγισαν ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας Κύριος Πρόδρομος Ισαακίδης και η Διοικήτρια του Γ. Ν. Ημαθίας Κυρία Μπούρτσου Αναστασία.

Θετική κριτική έκαναν ο Διευθυντής του Παθολογικού τμήματος του Γ. Ν. Ημαθίας (μονάδα Βέροιας) Κύριος Χρήστος Κούτρας, ο Διευθυντής του Χειρουργικού τμήματος του Γ. Ν. Ημαθίας (μονάδα Βέροιας) Κύριος Χαράλαμπος Δεμερτζίδης, ο Κλινικός Φαρμακολόγος Κύριος Γεώργιος Ισμαήλος και ο Καθηγητής ΩΡΛ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Κύριος Ιωάννης Μπιζάκης.

Ακολούθησε δεκαπεντάλεπτη παρουσίαση του βιβλίου από τον συγγραφέα. Στην συνέχεια το βιβλίο δόθηκε σε όλους τους παρευρισκομένους. Να σημειωθεί ότι το βιβλίο διανέμεται δωρεάν.

aytepagelth anazhthsh 

Τηλεφωνικός Κατάλογοςdiaygeia logo

syzefxis logo

psixargos logo

metamosxeysi banner 2019 eyroph logo 2019

Επικοινωνια

  • Συνοικισμός Παπάγου, Βέροια
     Τ.Κ 59100, Ημαθία
  • 23313 - 51100 
  • 23313 - 51100

Το Νοσοκομειο

To Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας (Μονάδα Βέροιας), πρωτολειτούργησε το 1981, είναι μια αποκεντρωμένη μεγάλη μονάδα και βρίσκεται στη Βέροια, δίπλα απο το Άλσος Παπάγου, πλησίον της Εγνατίας οδού και διαθέτει 206 κλίνες.... Περισσότερα