Δραστηριότητες Νοσοκομείου

Στο πλαίσιο αναβάθμισης των ψηφιακών υπηρεσιών που προσφέρονται μέσω της ιστοσελίδας του νοσοκομείου Βέροιας (www.verhospi.gr), τίθενται σε εφαρμογή από το Τμήμα Πληροφορικής οι Ηλεκτρονικές Αιτήσεις, μέσω των οποίων οι πολίτες μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση για μία σειρά διοικητικών διαδικασιών με στόχο την ταχύτερη και καλύτερη εξυπηρέτηση τους, χωρίς να απαιτείται η φυσική τους παρουσία στα αντίστοιχα τμήματα.

 
Συγκεκριμένα μέσω του κεντρικού μενού της ιστοσελίδας του νοσοκομείου (e-Υπηρεσίες – Αιτήσεις Πολιτών) δύναται να υποβληθεί ηλεκτρονικό αίτημα για τη χορήγηση:
 
  • Αντίγραφου Εξιτηρίου.

  • Βεβαίωσης Νοσηλείας.

  • Ιατρικής Γνωμάτευσης.

  • Αντίγραφο Ιατρικού Φακέλου.

  • Χορήγηση οπτικού μέσου (CD) Αξονικής Τομογραφίας ή Ακτινολογικών Εξετάσεων.

Ο αιτών/ατούσα συμπληρώνει τη σχετική ηλεκτρονική αίτηση με τα στοιχεία που απαιτούνται για την έκδοση του αντίστοιχου πιστοποιητικού. Με την υποβολή η αίτηση παραλαμβάνεται από το αρμόδιο τμήμα και στην συνέχεια εφόσον το αίτημα διεκπεραιωθεί, ενημερώνεται τηλεφωνικά από την αρμόδια Υπηρεσία ώστε να προσέλθει και να παραλάβει το πιστοποιητικό αποφεύγοντας με αυτό τον τρόπο τις άσκοπες μετακινήσεις.

 

Το πιστοποιητικό παραλαμβάνεται ΜΟΝΟ:

 
  • από τον ίδιο τον αιτούντα με την επίδειξη ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ.

  • από τρίτους με εξουσιοδότηση (θεωρημένη από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΑΡΧΗ ή ΚΕΠ).

ketekny banner

 

dikeomata lipton

banner deontologia

diaygeia logo

metamosxeysi banner 2019 eyroph logo 2019

web mail4

banner ergasia

  banner espa aytepagelth anazhthshΤηλεφωνικός Κατάλογος

 
  syzefxis logo  psixargos logo

Επικοινωνια

Το Νοσοκομειο

To Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας (Μονάδα Βέροιας), πρωτολειτούργησε το 1981, είναι μια αποκεντρωμένη μεγάλη μονάδα και βρίσκεται στη Βέροια, δίπλα απο το Άλσος Παπάγου, πλησίον της Εγνατίας οδού και διαθέτει 206 κλίνες.... Περισσότερα

 

Το Γ.Ν. Βέροιας, θέλει να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία κατά τη χρήση αυτού του ιστότοπου. Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης σας. Διαβάστε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων privacy policy.

Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε.
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk