Γίνε Αιμοδότης...

Διαρκεί μόνο 10'. Δώσε Αίμα. Χάρισε τη Χαρά της ζωής. Γίνε Εθελοντής Αιμοδότης...  Περισσότερα

Τηλεφωνικός Κατάλογος Νοσοκομείου

Δείτε αναλυτικά τα τηλέφωνα όλων των τμημάτων του Νοσοκομείου...  Περισσότερα

Πληροφορίες Ραντεβού

Πληροφορίες διευκόλυνση σας, σε περίπτωση που προσέλθετε στο Νοσοκομείο...  Περισσότερα

Την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019, στην αίθουσα εκδηλώσεων  του Παύλειου Πολιτιστικού Κέντρου Βέροιας το Δημόσιο Ι.Ε.Κ Νοσηλευτικής του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας  πραγματοποίησε εκδήλωση όπου παρουσίασε το πρόγραμμα σπουδών του και αποχαιρέτησε τους τελειόφοιτους της Σχολής.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Βεροίας Πανοσιολογιώτατος, πατήρ Σωσίπατρος Πιτούλιας, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Βέροιας κ. Ασλάνογλου Σ., η κ .Γ. Μπατσαρά , η Διευθύντριας Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γ.Ν Βέροιας  κ. Παπαϊωάννου Μαρία.

Την εναρκτήρια ομιλία πραγματοποίησε η  Διευθύντρια της Σχολής κ.  Γεωργιτζίκη Δέσποινα, η οποία αναφέρθηκε στους στόχους και σκοπούς  της σχολής στα 32 χρόνια λειτουργίας της επίσης  ευχήθηκε  και  ενεθάρρυνε τους  απόφοιτους να ανοίξουν τα φτερά τους για να πετύχουν τους στόχους τους και το όραμά τους. Ακολούθησε χαιρετισμός του Πανοσιολογιότατου, πατήρ Σωσίπατρου ο οποίος τόνισε τη σημαντικότητα και την προσφορά της σχολής στην ευρύτερη κοινωνία της Ημαθίας, στη συνέχεια ο Αντιδήμαρχος κ. Ασλάνογλου τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία.

Τη σκυτάλη πήρε η κ. Κακούλη Αναστασία εκπαιδεύτρια της σχολής, η οποία αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην σημαντικότητα και συνοχή της ομάδας στην εκπαίδευση  των καταρτιζομένων. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με το αφιέρωμα στους αποφοίτους που παρουσίασε η κ. Παρτσιοπούλου Παρασκευή διδάσκουσα του ΔΙΕΚ η οποία  μέσα σε κλίμα αγάπης, ζωντάνιας και ενθουσιασμού   απηύθυνε  ευχές για καλή σταδιοδρομία και καλό καλοκαίρι.

Εγγραφές στην σχολή πραγματοποιούνται ΟΛΟ τον μήνα ΙΟΥΛΙΟ επίσης στις 8 και στις 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ και από 2έως 16  ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

  • Ανακοινωσεις - Νεα - Δελτια Τυπου
  • Διαγωνισμοι - Προκηρυξεις

banner deontologia

banner espa

aytepagelth anazhthsh 

Τηλεφωνικός Κατάλογοςdiaygeia logo

syzefxis logo

psixargos logo

metamosxeysi banner 2019 eyroph logo 2019

Πληροφορηση Πολιτων

Βασικές πληροφορίες για τη διευκόλυνση και ενημέρωσή σας, σε περίπτωση που χρειασθεί να προσέλθετε στο Νοσοκομείο.

Επικοινωνια

  • Συνοικισμός Παπάγου, Βέροια
     Τ.Κ 59100, Ημαθία
  • 23313 - 51100 
  • gram1@verhospi.gr

Το Νοσοκομειο

To Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας (Μονάδα Βέροιας), πρωτολειτούργησε το 1981, είναι μια αποκεντρωμένη μεγάλη μονάδα και βρίσκεται στη Βέροια, δίπλα απο το Άλσος Παπάγου, πλησίον της Εγνατίας οδού και διαθέτει 206 κλίνες.... Περισσότερα