Γίνε Αιμοδότης...

Διαρκεί μόνο 10'. Δώσε Αίμα. Χάρισε τη Χαρά της ζωής. Γίνε Εθελοντής Αιμοδότης...  Περισσότερα

Τηλεφωνικός Κατάλογος Νοσοκομείου

Δείτε αναλυτικά τα τηλέφωνα όλων των τμημάτων του Νοσοκομείου...  Περισσότερα

Πληροφορίες Ραντεβού

Πληροφορίες διευκόλυνση σας, σε περίπτωση που προσέλθετε στο Νοσοκομείο...  Περισσότερα

Το 2018 ολοκληρώθηκε και η Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Βέροιας προσθέτει μια ακόμη εποικοδομητική χρονιά στο έργο της . Το μόνιμο ιατρικό προσωπικό της κλινικής παραμένει  σταθερό αποτελούμενο από τη διευθύντρια Ελένη Βούρτη, την επιμελήτρια Α’ Τουλιοπούλου Αναστασία, την επιμελήτρια Β’  Παπαγεωργίου Μαρία. Πολύτιμοι συνεργάτες παραμένουν και πάλι οι παιδίατροι του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας, η διευθύντρια Ευτυχία Κούμα και ο επιμελητής Α’ Αγγελόπουλος Ευστάθιος.

Περισσότερα...

Το 2017 ολοκληρώθηκε και η Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Βέροιας συνεχίζει με συνέπεια και ευθύνη το έργο της. Tη χρονιά αυτή το ιατρικό προσωπικό της κλινικής αποτελούνταν από τη διευθύντρια Ελένη Βούρτη , την επιμελήτρια Α’ Τουλιοπούλου Αναστασία, την νεοαφιχθείσα επιμελήτρια Β’  Παπαγεωργίου Μαρία, καθώς και τη διευθύντρια παιδιατρικής Ευτυχία Κούμα και τον επιμελητή Α’ του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας  Αγγελόπουλο Ευστάθιο.

Περισσότερα...
Η  Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών με αφορμή την επιδημική έξαρση ιλαράς σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες, και πρόσφατα στην Ελλάδα συστήνει:
 

Η Παιδιατρική Εταιρεία Βόρειου Ελλάδος  και η Παιδιατρική Κλινική του Γ.Ν. Ημαθίας (Μονάδα Βέροιας) σας προσκαλεί στην επιστημονική συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017 και ώρες 10:00 – 14:00 στο Επιμελητήριο Ημαθίας Οδός Κεντρικης 3 (πλ. Ωρολογιου) στη Βέροια.

Περισσότερα...

banner deontologia

banner espa

aytepagelth anazhthsh 

Τηλεφωνικός Κατάλογοςdiaygeia logo

syzefxis logo

psixargos logo

metamosxeysi banner 2019 eyroph logo 2019

Επικοινωνια

  • Συνοικισμός Παπάγου, Βέροια
     Τ.Κ 59100, Ημαθία
  • 23313 - 51100 
  • 23313 - 51100

Το Νοσοκομειο

To Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας (Μονάδα Βέροιας), πρωτολειτούργησε το 1981, είναι μια αποκεντρωμένη μεγάλη μονάδα και βρίσκεται στη Βέροια, δίπλα απο το Άλσος Παπάγου, πλησίον της Εγνατίας οδού και διαθέτει 206 κλίνες.... Περισσότερα