Γίνε Αιμοδότης...

Διαρκεί μόνο 10'. Δώσε Αίμα. Χάρισε τη Χαρά της ζωής. Γίνε Εθελοντής Αιμοδότης...  Περισσότερα

Τηλεφωνικός Κατάλογος Νοσοκομείου

Δείτε αναλυτικά τα τηλέφωνα όλων των τμημάτων του Νοσοκομείου...  Περισσότερα

Πληροφορίες Ραντεβού

Πληροφορίες διευκόλυνση σας, σε περίπτωση που προσέλθετε στο Νοσοκομείο...  Περισσότερα

Το ΩΡΛ τμήμα κατά το έτος 2014 λειτούργησε με δύναμη 4 ειδικών (Συντονιστής Διευθυντής - Κυρμιζάκης Ε. Διονύσιος, Διευθύντρια -Κοτσάνη Αθηνά, Επιμελητής Α!-Παλάσκας Δημήτριος, Επιμελήτρια Β! -Θωμαΐδα Μανδραλή), και 3 ειδικευομένων [Χρυσοχοΐδης Νίκος μέχρι τον Αύγουστο του 2014, Καταφυγιώτου Μάρθα, Μπεσλή Ιωάννα (σε άδεια κυήσεως, λοχείας και ανατροφής, Μάρτιος-Δεκέμβριος 2014) και Δημητρίου Ζαχαρίας από τον Νοέμβριο του 2014].

Περισσότερα...

Στις 25-Οκτωβρίου-2014 και ώρα 8.00μμ. έγινε στο ξενοδοχείο Αιγές Μέλαθρον, στην Βέροια, από το ΩΡΛ τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας (μονάδα Βέροιας), παρουσίαση του βιβλίου του Συντονιστή Διευθυντή του τμήματος,  Διονυσίου Ε. Κυρμιζάκη, με τίτλο «Θέματα Ωτορινολαρυγγολογίας». Η εκδήλωση ήταν υπό την αιγίδα του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας μετά από απόφαση του Δ.Σ. αυτού.

Περισσότερα...

Το ΩΡΛ τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας (μονάδα Βέροιας) σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου του Συντονιστή Διευθυντή του τμήματος,  Διονυσίου Ε. Κυρμιζάκη, με τίτλο «Θέματα Ωτορινολαρυγγολογίας», η οποία θα γίνει στο ξενοδοχείο Αιγές Μέλαθρον, στην Βέροια, στις 25-Οκτωβρίου-2014 και ώρα 8.00μμ.

Περισσότερα...

Το ΩΡΛ τμήμα κατά το έτος 2013 λειτούργησε με δύναμη 4 ειδικών (Συντονιστής Διευθυντής - Κυρμιζάκης Ε. Διονύσιος, Διευθύντρια -Κοτσάνη Αθηνά, Επιμελητής Α! -Παλάσκας Δημήτριος, Επιμελήτρια Β! -Θωμαΐδα Μανδραλή), και 3 ειδικευομένων (Χρυσοχοΐδης Νίκος, Καταφυγιώτου Μάρθα και Μπεσλή Ιωάννα, από τον Φεβρουάριο του 2013). Στις εφημερίες συμμετείχε επίσης και ο επιμελητής Α! από το Νοσοκομείο της Νάουσας Κύριος Δημήτρης Μούτλιας. Επίσης καθώς εκπαιδεύουμε όλους τους ειδικευόμενους γενικούς ιατρούς του νομού Ημαθίας εκπαιδεύτηκαν το 2013 τέσσερις γενικοί ιατροί από 2 μήνες ο καθένας (Δημήτρης Φραγκάκης, Νίκος Ματόπουλος, Ανδρέας Κανελλόπουλος, Μαριάννα Τρυποπούλου).

Περισσότερα...

Σας γνωστοποιούμε το πρόγραμμα των μετεκπαιδευτικών μαθημάτων του ΩΡΛ τμήματος, περιόδου 2013-2014, τα οποία θα γίνονται κάθε Τετάρτη από 1.15-2.15 μμ., στην αίθουσα συγκεντρώσεων του Γ. Ν. Βέροιας.

Αναλυτικά τα μετεκπαιδευτικά μαθήματα του ΩΡΛ Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας για το έτος 2013-2014 :

Περισσότερα...

banner deontologia

banner espa

aytepagelth anazhthsh 

Τηλεφωνικός Κατάλογοςdiaygeia logo

syzefxis logo

psixargos logo

metamosxeysi banner 2019 eyroph logo 2019

Επικοινωνια

  • Συνοικισμός Παπάγου, Βέροια
     Τ.Κ 59100, Ημαθία
  • 23313 - 51100 
  • 23313 - 51100

Το Νοσοκομειο

To Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας (Μονάδα Βέροιας), πρωτολειτούργησε το 1981, είναι μια αποκεντρωμένη μεγάλη μονάδα και βρίσκεται στη Βέροια, δίπλα απο το Άλσος Παπάγου, πλησίον της Εγνατίας οδού και διαθέτει 206 κλίνες.... Περισσότερα